torsdag 8 maj 2008

nån slags bloggtext

Nu sover Alexander äntligen. Klockan är 22:33 och vuxenlivet kan börja. Jag brukar vilja skriva mina bloggar på förmiddagen, det är då tankarna far som bäst, men på sista tiden har det mest blivit så här på nattkröken. Synd tycker jag. Det är ingen som läser på kvällarna, så när det äntligen blir av, är det redan lite gamla nyheter över mina texter.

Bra dag i dag. Vi fick en hel del struktur på vårt arbete. Uppdraget är ju att skapa nära 6 timmar fungerande drama och vi har i princip sommaren och en bit av hösten på oss. Många postitlappar har det blivit, och strukturen har fått växa fram långsamt. Jobbigt på ett sätt, man måste ha is i magen, lita på att postitbygget inte bara faller samman. Men nu så. Snart kan vi börja skriva på riktigt.

Och det är mest det just nu. Det här jobbet fyller mig rätt bra ska jag säga. Inga koncentrationsproblem, men inte mycket över för annat. Livet rullar på. Det har blivit sommar plötsligt. Barnen är sandiga om strumporna när de kommer hem och det är ju trevligt. Efter middagen går man ut, och läggningarna blir lättare, eftersom de inte har så förtvivlat mycket överskottsenergi när de går i säng. Men Alex är pigg den lille gangstern. Sov gott hela vägen hem från dagis i dag, och låter man honom somna då, får man nästan skylla sig själv.

Äh, det har går inte. Nu lägger jag ner för i kväll. Det blir en cigg på balkongen och sen Norén.
Gonatt.

3 kommentarer:

Huskorset sa...

Uh, jag vet... Jag är också främst kvällsbloggare. Tyvärr hotar detta nu min äktenskapliga lycka, eftersom det är då man bör umgås med sin man, om man har nån. Eller fru.

Medan man har nån.

Anders Sparring sa...

men exakt

Anonym sa...

Du skriver när du kan och vill, väl? Det är ju huvudsaken för oss läsare... att det sker något här inne trots din arbetsbörda.