tisdag 3 juni 2008

Ett tankesprång.


Det börjar dra ihop sig till ett längre inlägg. Har bloggat från mobilen ett tag nu och det är väl gott och väl men de där verkliga smärtpunkterna kanske man inte kommer åt.

Och så vet jag inte vad det kostar. Vad kostar det? Det är ju så med mobiltelefoni överhuvudtaget känner jag. Som ett svart hål av oväntade kostnader. Det är som att vandra på ett ekonomiskt gungfly. Och bygger inte den här nya ekonomin lite på det överlag? Att man inte vet vad det kostar, menar jag. Hyra bil i utlandet - jag bokade en i går - kan kosta hur mycket som helst om man läser det finstilta. Och det förväntas man bara att ta.

Så vad kostar det att blogga från mobilen. Han sa inte det, försäljaren som lurade på mig abonemanget för ett halvår sen. Kostar det 5, 50 eller 500. Jag har inte ens några referenspunkter här.
Det blir jobbigt att öppna räkningen nästa gång.

Okej, det här var inte ett längre inlägg. Det var en osorterad tankeutflykt bara. Bilden föreställer Mårten i går kväll vid Årstaviken. Fin stund. Fin kille.
Vi hörs.

4 kommentarer:

Peace in mind sa...

Huvudet på spiken där, och hur ska ens ungar förväntas hålla koll på mobilkostnaderna när inte vi klarar det. Men fina Mårten har nog inte kommit upp i den åldern...

Anders Sparring sa...

Nä inte en, men om ett par år så. De ska ju ha mobil i ettan nu för tiden. Det är normen.

Fotograf Mats Lindfors sa...

Tyvärr så måste man nog kolla alla företag hela tiden. Min senaste labbräkning blev snudd på ett svart håll med alla "nya" avgifter. En mycket god middag på en fin restaurang gick upp i rök.

Anonym sa...

Ingen aning om vad det kostar. Jag får bara panik när jag surfar med mobilen. Det känns lite förbjudet. Och dyrt. Tror dock inte att det kostar så jäkla mycket, trots allt. Eller är det bara mitt sätt att skjuta allting framför mig och sticka huvudet i sanden.