fredag 13 juni 2008

systembolagets nya kampanj


Jag gillar den. Stella med. Det är tuggummi i asken. Och killen före oss visade också leg. Det var inte giltigt längre sa hon i kassan, men han fick handla ändå. Tuggummi fick han däremot inte.

Jaaa, det var en liten solskenshistoria ur verkliga livet, som kanske inte säger så mycket, men ut på bloggen ska den ändå.

5 kommentarer:

loathing sa...

på systemet där jag bor får alla som hinner visa leg innan dom frågar (alla som är under 25) en tablettask (som smakar skit egentligen) men jag brukar alltid driva med dom och dra upp legget skitfort. och dom säger, men hörrö nu har du fått typ tio såna här askar, lägg av nu. men jag gör om samma sak igen. det känns kul att dom måste ge mej en ask för att jag hinner visa legget innan dom frågar haha.

Anders Sparring sa...

Loathin: Om jag har läst din blogg rätt, är du stamgäst på systemet, varför du rimligen borde sorteras under kategorin "känd".

För övrigt förstår jag inte kopplingen tablettask - sprit, så till vida de inte halar upp en ask Rohypnol när man visar legget. Jag menar Emser och rötjut till exempel är ju ingen vidare smakkombination.

Anonym sa...

Och mina ungar döpte en sömnig fluga till Stella. Ap. ingenting. :)

Anonym sa...

Aha...tuggummi. Jag som trodde det var kondomer i de där paketen...

loathing sa...

hahah ja, det är sorgligt men sant.