fredag 28 september 2007

I dag bär vi rött för Burma.

Min enda röda tröja är skrynklig, luktar garderob och har ett tryck som jag inte har en aning om det passar sig i dag. Jag bär den ändå. Men nästa gång kanske SMS:et kan komma lite tidigare?

6 kommentarer:

Elisabeth sa...

Å vi som inte äger en röd tröja, och är lite färgblinda... ja, jag måste verkligen hitta på något!!! För självklart ska vi visa vår sympati - för med många bäckar små...!!

Ha det gott..

Anonym sa...

Skit. Jag som bara har svart.

Anonym sa...

Duger ett par röda strumpor,mån tro?

Anders Sparring sa...

Jag och Mimmi var på stan. Härlig känsla att veta att alla man mötte hade en röd tröja på sig under jackan.
Utom ni tre då. (och Mimmi, hon hade en blå)

Anonym sa...

Jag har haft en röd tröja hela dagen. Tonåringarna här hemma har röda tröjor. Jaf var på stan och mötte många röda tröjor. Det är en skön känsla att vara en liten del av något större. Hoppas också att det gör någon skillnad.

Anders Sparring sa...

Om det ska bli någon press på Burmas regim, måste t ex Kina börja sätta press på dem. Nu håller Peking Burmas ledare om ryggen pga att de har investerat enorma belopp i landet. Och Kina har veto i FN, så några FN sanktioner kan det inte heller bli.
Så..röd tröja i all ära, men det är lite mer som ska till.

Att man nu skjuter skarpt mot munkar och journalister är ett i sammanhanget nästan positivt tecken, då det pekar på att regimen trots allt känner sig pressad, dvs att protesterna kan leda till reella resultat.