fredag 30 maj 2008

Night fever


Vi har ägnat kvällen åt att träna in "night fever" dansen ur Saturday Night Fever som vi ska dansa för ungarna på dagis i morgon. Det är avslutning för alltid. Alla mammor och pappor ska liksom av en händlse är det tänkt, plötsligt stå i en sån där perfekt fyrkant och dansa snynkront till Bee Gees disco. Det ni - ha ha - det kommer ni aldrig att få se. Alla kulturföräldrarna, poeterna, konstnärerna, trubadurerna, handläggarna på kulturrådet. I discokläder. Doing the hustle.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är mållös. Vilken grym grej! Och vilket gyllene tillfälle för dig att lära sig stegen en gång för alla. Jag skulle behöva ett sånt tillfälle själv.

Anonym sa...

Vill se!!!
Skulle dessutom bli ett bra upplägg för en barnbok: "Kalles pappa dansar disco".
Med teckningar av Gunilla Wolde.
Hela grejen känns lite 70-tal, faktiskt...inte bara musiken utan konceptet. Men - jag gillar det skarpt.

Huskorset sa...

Jo jo jo jo jooooo! Smygfilma! Gör det! Ett minne för livet (och bloggen...)! De andra föräldrarnas hat är ett billigt pris, om några år har ungarna slutat på dagis och du slipper träffa dom. ;)

Anna sa...

Ja, någonstans hoppas jag enfaldigt att det filmas, och att denna film publiceras när självdistansen kommit ifatt. Om en sisådär 20 år...

Borsökna Östergård sa...

Men vad är det här: är det så homogent där på söder; kulturarbetare och poeter etc...skumt. Lycka till idag! Du kommer vara skitnervös bara så du vet det!

Peace in mind sa...

Du kommer vara grym...och sen kan du komma på bloggträff och visa dina färdigheter. Looking forward!

Anonym sa...

Bra grej!
Nyckeln till modernitet och framsteg är solidaritet mellan arbetare, kulturarbetare och tjänstemän. Väntar med spänning på ett motdrag ifrån medlemmar ur LO-kollektivet: Transportarbetarförbundet, avd. 14 tolkar Dario Fo med handdockor.

Tou Fratello

Anonym sa...

Bisarrt, vederstyggligt störtskönt! Åh, om man finge vara en liten fluga på väggen...

Anonym sa...

Hysteriskt-kul!!-Svettigt för alla"halv-dansanta och lurviga"föräldrar som ger sig hän...Vindens svepning,förvandlingens väg-Övertygelsen???/Maja/

Anders Sparring sa...

Hallå där hörni, nu är det gjort. Jag trampade Mårten på tån efter 4 takter och fick bryta, men resten av gänget fullföljde och gjorde det med den äran. Och faktum är att detta med kulturföräldrar på söder som dansar disco låter roligare än vad det ser ut. I verkligheten såg de riktigt fina ut. Som liksom vilka som helst.
Jag vill samtidigt passa på att tacka för uppslutningen runt detta inlägg. Något filmat material finns ej. Kanske får vi komma igen när transportarbetarna avd 14 har kört sin kasperföreställning. Dario Fo var det va?

Anonym sa...

Jag hade velat vara där. Och se långe Anders dansa runt bland alla söderkultar, dario fo var det visst nästa gång, vilken agenda ni har! Imponerad Karin