lördag 12 december 2009

Kolla vem som har kommit på besök


Kl 12 05 i dag. Blinkade man hade man missat det.

7 kommentarer:

Godiva sa...

Snögubben?

Anders Sparring sa...

solen

Anonym sa...

Dämonerna?

Anders Sparring sa...

nej, solen

Sofia sa...

Anders! Många storbloggare har fått en drös stalker-bloggar efter sig. Alex Schulmans stalker, Alex Schulmans stalkers stalker (samma skribent månne??).

Jag tror det vore en hit för ditt personliga varumärke om en blogg som t ex "Att stalka Anders Sparring" fanns. Tror du inte? Sjukt kul i alla fall. Eftersom jag/vi bor runt hörnan av Duvnäsgatan (läs: Åsögatan) ville jag bara meddela att jag volonterar för uppdraget om du är lika tänd på det som jag.

Exempel på skvaller: Anders Sparring flyttar i dagarna från sin 61kvm stora bostadsrättslägenhet i Årsta, till en 79kvm stor hyresrätt i dito område. Med honom flyttar flickvän och hans tre barn. Husvärd för den nya lägenheten är Arbetarebostadsfonden. Den ekonomiska vinst Anders Sparring + flickvän gör av bostadsbytet skall ej användas till att betala av lån, utan de ska istället investera i ett sommarställe.

Etcetera. En blogg för dom som inte kan få nog.

PS. Det var uppenbart att det var solen du syftade på. DS.

Anders Sparring sa...

He, he, he, he,
hedrande, go ahead, men själva poängen med en stalkerblogg är väl att man gör det lite utan den stalkades medgivande?

Sofia sa...

Javisst... en poäng till dig. Jag hade kanske gjort det utan ditt medgivande om jag kunde varit anonym. Dessvärre tror jag inte så många 1) vill stalka dig, och 2) har möjligheten att stalka dig. Du bor lite off, ditt kontor är lite off. Med andra ord hade skribenten, d v s jag, varit uppenbar. Då hade det bara blivit pinsamt.