tisdag 7 september 2010

jag släpper aldrig sargen


Vad roligt med så många reaktioner på mitt förra inlägg. Det har gjort min dag lite faktiskt.

Jag kommer inte att rösta på FI i år, Malinka, hur mycket du än bönar och ber. Jag kommer aldrig att släppa sargen. Sargen har varit min ideologiska kompass och trygghet så länge jag kan minnas och kommer så att förbli.


Men jag kommer att rösta på Miljöpartiet. Så ser sargen ut i år.

5 kommentarer:

Malinka sa...

Bönar och ber, jag försöker att få dig att se ljuset! ;-)

Nåja, som sarg betraktad är MP godkänt då.

Malinka sa...

Förresten ser jag att du har kört ett valtest där Fi inte finns med. Så devious, med tanke på att de flesta faktiskt har oss med.

Nonsensakuten sa...

Frågan är då: varför ratar du V?
Är det bröstpumpen?
Eller att ideologin bygger på en förlegad utopi eller är det partiets blodsbesudlade historik?

Anders Sparring sa...

Nonsens A: Vet inte riktigt. Det känns fel bara.
Bröstpumpen tycker jag i grunden var ett bra argument från Ohly. Vad menar är väl att amning inte behöver ställa sig i vägen för att gå till jobbet, när det faktiskt finns en utmärkt lösning.

Bloggerskan sa...

Idag kände jag för första gången i mitt liv att jag borde rösta på MP. Det var när jag såg Maud Olofsson i tbanan på en affisch som sa nåt i stil med:

- Jaga utsläppen, inte bilisterna.

Det säger allt om C:s vissna miljöpolitik, om Maud Olofssons och Andreas Carlgrens retorik och politik. Så bara för att markera borde jag rösta på MP.

Men det blir nog Bröstpumps-Ohly ändå, och inte bara för att jag är 91 procent Lars Ohly enligt Valpejl. ;) (Lars Ohly själv säger sig ju bli sosse när han gör dessa test.)

(Jag kan av princip inte rösta på MP, ett parti som fortfarande inte fattat att LAS inte är ett problem och som var med om att införa undantagen i lagen som ju drabbar just ammande kvinnor bl a.)