onsdag 29 augusti 2007

Adidas


När jag ser en sån här nästan-vintagekofta med ett diskret adidasmärke någonstan får jag ont i magen av tomhetskänslor. Jag kan inte sätta fingret på varför, men ett mer intetsägande plagg får man leta efter. Det är något med adidas i kombination gubbkofta. Ungefär som V70 reklamen, ni minns. Två ytterligheter som möts i ett ingenting. Det här säger mig ingenting. Och då får jag ont i magen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Den är gräsligt ful! Helt enkelt.

Kai Stavre sa...

Tänker här på ditt resonemang om Volvo-reklamen häromsistens. Funderade mycket på ett inlägg där men släppte det tillslut.

Det är inget jag ser som "viktigt" men någonstans ser jag något omstörtande med de där intetsägande plaggen, att det döljer något. (vilket de naturligtvis gör i flera bemärkelser) Inte om de bärs av vad du kallar "coola Napoleon Dynamitenördar" eller helt oreflekterat, utan om de bärs på ett "annat" sätt som jag här inte kommer att utveckla. Det är något med plaggens anonyma vibb som är intressant.

Anonym sa...

OK,gräsligt och intensägande plagg i helhet!!;;Men otroligt tåliga kläder,om man som jag tränar i ur och skur,eller försöker ignorera sveriges katastrofala väderskiftningar!!!

Anonym sa...

Vad som drabbar mig är avsändarens idé med plagget, när det möter verkligheten. Att det inte alls sänder ut de signaler de är tänkta att sända ut.
Anders

Anonym sa...

Jo,kanske en viss tomhetskänsla i möte med verkligheten och även ganska intetsägande!