fredag 4 april 2008

Lucy in the Sky with Diamonds


Jag glömde glasögonen i morse, astigmatiker.

Äh, jag bara skämtar, men faktum är att jag skulle behöva ett par läsisar nu. Måste alltid höja teckengraden till 125% när jag läser på skärmen, får ont i huvudet annars. Och det är efterlängtat. Har under hela mitt vuxna liv varit lite avundsjuk på dem som har glasögon. Ur ett modeperspektiv då alltså.

6 kommentarer:

Peace in mind sa...

Och när man väl är där, med den efterlängtade synförändringen är det inte så flashigt. Lovar.

Anonym sa...

Anders,vem längtar egentligen efter"dålig syn"???-Hela min släkt,ung som gammal bär glasögon-Förutom"lilla jag"!!!Och jag avundas dom ej,eftersom även den grå och gröna starren attackerat vissa av dem!!!---Den ljuva framtiden är vår,eller?

Anders Sparring sa...

Synförändringen kommer till oss alla förr eller senare. Bättre att den kommer medan man fortfarande är ung och modemedveten.

Anonym sa...

Med all"denna strålning"från datorer osv..,lär vi alla inom en snar framtid bära glasögon?--Eller blir vi rent utav blinda?

Borsökna Östergård sa...

Du vet att terminalglösen är avdragsgilla! Jag gick till speksaevers, tag 2 betala för 1...

Kai Stavre sa...

Glasögon... minns att jag också i lågstadiet var avis på glasögonormarna, de var speciella på ett sorts åtråvärt sätt med de där fodralen, besöken hos optiker, byten av bågar, den lite exklusiva gemenskapen med de andra glasögonbärarna. Såna saker.

Som om de hade ett annat sorts högre medvetande.

Men man kisade sig ur möjligheten till den där gemenskapen när man med ett litet triumferande leende lyckades urskilja även de minsta tecknen hos optiker Ohlsson.