måndag 12 maj 2008

Mimmi och Alex har någonslags mor-son kontakt inne i badrummet. Jag hör en rinnande kran, plasket från ett bad och hans skratt. Hon jobbar på det rätt hårt tror jag. Det brukar jag också göra. Man vill höra honom skratta mycket. Hans skratt är av det slaget att man skulle vilja spara det på burk att ta fram under alla de mörka dagar som väntar sen. Det kommer en tid när barnen inte är barn längre. När man kommer att sakna allt det här. Alex skratt till exempel. Det kommer långt inifrån och bubblar ur obehindrat bara man petar på honom.

Jag går kurs i stand-up den här veckan. Det är faktiskt rätt skönt att få vara dålig på något för en gångs skull. Vi fick skriva varsin rutin som vi sen körde för varandra. Åtta fullvuxna och en proffskomiker i ett litet rum. Alla var högröda av nervositet. Jag med. Min röst darrade. En kille började nästan gråta. Vi fick hemläxa också. Ska göra den nu.
Återkommer.

8 kommentarer:

Huskorset sa...

Oh, min kompis gick en sådan kurs med Babben förra året - han var lyrisk. Scary som attan men adrenalincoolt, vad jag förstod.
Det här vill man höra fortsättningen på!

Anonym sa...

Måste bara kolla. Mimmi. Det är alltså din Sparringpartner, det. OK.

Anders Sparring sa...

Huskorset:Det är läskigt faktiskt. Nu har jag skrivit ihop två rutiner som jag alltså ska testa i morgon. De suger.

nonsensakuten: He he he, hon är mer än så min vän. Mycket mer.

Anonym sa...

Du är modig.

Anonym sa...

Oj, spännande! Det här ser jag fram emot att höra fortsättningen på.

Anonym sa...

Till dig.
Jag vill veta mer.

Anonym sa...

...och här kommer länken.


http://sandragustafsson.se/blog/2008/05/12/nu-vill-jag-veta-vad-du-lyckats-med-vad-du-misslyckats-med-och-vad-du-latsas/

Anders Sparring sa...

Lilla Blå: Inte jätte, vi är bara 8 stycken och alla är lika rädda. Men en vacker dag ska jag upp på riktigt och DÅ kommer jag att behöva allt mod i världen.

Magnus: Den kommer att komma här på bloggen.

Sandra: Jag antar utmaningen. Tack föresten, det är första gången någon bjuder in mig till något sånt här.