tisdag 11 november 2008

Olla

Lagkaptenen i Kalmar resonerade med SVT:s reporter kring om han skulle våga pussa Lennart Johanssons-pokal, nu efter SM guldet i söndags, eller om kanske IFK Göteborg hade ollat den.

Tjohej vad gammal jag känner mig helt plötsligt.

Återkommer i frågan. Nu: Jobba.

9 kommentarer:

Bloggerskan sa...

Klart dom har ollat den.

Anders Sparring sa...

ja men varför? Vad är det för nivå? Var ligger värdigheten i en sån handling? Eller vill svenska fotbollspelare framstå som ett gäng 12-åriga ollare nu helt plötsligt?

Jag tror inte att Nisse Liedholm skulle ha ollat lo scudetto.

Charlie Truck sa...

Och jag var tvungen att kolla i wiktonary för att se om det betydde det jag trodde. Men jag är bevisligen gammal. Och fick mina fördomar om fotbollsspelare bekräftade ännu en gång.

Charlie Truck sa...

Mina fördomar om sportjournalister också förresten, diskuterades detta i radio? Jag har verkligen blivit en gammkärring!

Bloggerskan sa...

Varför? Det svarar du ju på själv, Anders. Dom är, innerst inne, ett gäng 12-åringar. ;)

Och jag har också svårt att se Lo Scudetto bli ollad. Men vad vet jag om italienska fotbollsspelares, och svenskitalienska, mentala ålder?

a n k i e f o n t ä n sa...

Yttepytte lite humor är det väl kanske ändå? Nånstans. Jo.

Anders Sparring sa...

Kanske att det är yttepytte lite humor, ja visst. Men det är så otaktiskt äckligt och pubertalt att vräka ur sig i TV. Lite stil får man väl ha?

Anonym sa...

Hahahahaha de e ju jättekul...

skräcken, fruktan för att efter en puss på metallen det kanske sitter 11 grabs i götet o fnissar i hemlighet...

tanken att kanske, "de" skulle ha gemensamt och ceremoniellt "berört" den främsta guldsymbolen för en lång säsong, den pokal som det skrivs spaltmil om, seger-, vandrings- och historiepokalen över alla andra...

den pokalen blir sig aldrig lik.

Anders Sparring sa...

Ingemar: Jag fick märkliga bilder i huvudet i går kväll. Hur såg det ut när de gjorde det? Gjorde de det allihop på samma gång, eller är fotbollsspelare blyga? De kanske fick gå in i ett rum och vara för sig själva med pokalen en liten stund.