torsdag 17 april 2008

080417

Grattis Martin och Johanna som fick sin tredje son i går. Snart har ni fått ihop en hel förstafemma.

Jag är sjuk i dag igen. 38 och 5 för en stund sen. Nu har jag tagit alvedon. Det gör så ont när jag ska svälja att jag inte kan äta något. Inte dricka heller. Ryggen värker efter alla timmar i horisontalläge. Jag måste flytta runt mellan soffan, min säng och ungarna sängar, för att hålla ryggen vid liv. Barnens sängar är stenhårda, det kan vara skönt en stund, men efter ett par timmar där, måste jag fly in till vårt gungfly till dubbelsäng som vi köpte för alldeles för mycket pengar en dag för mycket länge sen. Soffan är bäst, men den lutar lite inåt, så man kompensationsspänner sig och får väl ändå ondare i ryggen.

Jag laddar ner TV-serier. Det är allt jag kan göra i mitt läge. 30-rock, Weeds, Dirty Sexy Money. Allt bra kommer från USA. Balkongdörren står på glänt. Sprida rop hörs från skolgården där ute. Det är sol och brisen som letar sig in till mig luktar gott.

Min vän Tobias Theorell poserar på omslaget till DN-kultur i dag. Han ser bra ut i sin svarta kavaj och vita skjorta. Han ser nöjd ut. Det ska han vara. Han sätter upp Mordet på Marat på stadsteatern. Tänk att han valde att börja regissera istället för att skådespela. Det var ett toppenbeslut.

Nu får jag meddelandet att ännu ett avsnitt av 30-rock är färdigt. Så jag lämnar er här, för en viss Liz Lemmon.

3 kommentarer:

Peace in mind sa...

Önskar dig ett snabbt tillfrisknande, kan aldrig vara bra för hälsan att trycka i sig så mycket amerikansk *viskar* skit.

Anders Sparring sa...

Nej, nej, you got it all wrong - det är inte skit. Det är jättebra. Allt bra kommer från USA.

Peace in mind sa...

Eh, skulle inte tro det...och jag ger mig aldrig.